O NAS TRADYCJA PRODUKTY NASZE SKLEPY PRASA O NAS
Kontakt

19.09.2011

Nasza firma w tym roku na Polagra Food 2011 zajęła II miejsce w kategorii zakładów małych. Miejsce to zagwarantowały nam 4 produkty.  I miejsce wątrobianka domowa  III polska wędzona, szynka wędzona i salceson domowy

PRASA O NAS

Święto Świni po europejsku

To już VII Święto Świni a I europejskie minęło 21 sierpnia w Siedlcu. Właściciel zakładu Eugeniusz Bocer został uchonorowany najwyższą odznaką rzemiosła jakim jest Kordzik....

Zaklad Eugeniusza Bocera nagrodzony

Tegoroczna edycja (2009) siedleckiego Święta Świni okazała się znacząca dla naszego Zakładu. Pobierz cały artykuł - plik jpg

Puchar na dzwudziestolecie

"Sukcesy i nagrody biorą się z ciężkiej pracy." Kolejny artykuł w lokalnej prasie - pobierz cały artykuł - plik jpg cz.1, plik jpg cz.2

Sukces przyprawiony tradycją

O tym dlaczego warto słuchać starszych, szczególnie kolegów po fachu, z Eugeniuszem Bocerem, właścicielem firmy Rzeźnictwo i Wędliniarstwo Eugeniusz Bocer, rozmawia Marzena Rutkowska-Kalisz. Pobierz cały artykuł - plik jpg cz.1, plik jpg cz.2, plik jpg cz.3
[Magazyn Przemysłu Mięsnego, wyd. 12/2008]

Od dwudziestu lat wierny tradycji

Kiedy pan Eugeniusz, jako młody chłopiec, obserwował przy pracy swojego wuja, nie przypuszczał, że za kilkadziesiąt lat bedzie te chwile wspominał z takim sentymentem. Wujek był rzeźnikiem, fachu uczył się jeszcze przed wojną, we Francji. Gdy wrócił do Polski, kiełbasy wyrabiał domowym sposobem, a pan Eugeniusz często mu asystował. Pobierz cały artykuł - plik jpg
["mała firma" wyd. grudzień 2008]

 

Firma z tradycjami

O tym, jakie plany rozwojowe ma Eugeniusz Bocer, jak i początkach swojej firmy można przeczytać w tym artykule. Pobierz cały artykuł - plik jpg
[Gazeta Lubuska]

Życie wśród kiełbas

Zaczynałem w grudniu 1988 roku - Eugeniusz Bocer wspomina początki swojego zakładu masarniczego... Pobierz cały artykuł - plik jpg
[Gazeta Lubuska]

Nasz logotyp do pobrania

Kliknij aby pobrać nasz logotyp - plik zip

Realizacja: WB NET