O NAS TRADYCJA PRODUKTY NASZE SKLEPY PRASA O NAS
Kontakt

19.09.2011

Nasza firma w tym roku na Polagra Food 2011 zajęła II miejsce w kategorii zakładów małych. Miejsce to zagwarantowały nam 4 produkty.  I miejsce wątrobianka domowa  III polska wędzona, szynka wędzona i salceson domowy

O NAS

Rodzinna firma z tradycją

Już od ponad 20 lat jesteśmy wierni tradycji. Prowadzimy firmę rodzinną, a w naszej rodzinie zawód rzeźnika był popularny od pokoleń.

Eugeniusz Bocer fachu nauczył się od wuja Ignaca, który był rzeźnikiem wychowanym jeszcze przed wojną we Francji. Gdy wrócił do Polski, kiełbasy wyrabiał domowym sposobem. Po 20 latach chwile te wspominam z wielkim sentymentem.

Otwierając własny zakład w Trzcielu, doskonale wiedziałem co i jak chce w nim produkować. Postawiliśmy na wielopokoleniowe doświadczenie i tradycje. Uwielbiam przywracać dawno zapomniane smaki, odtwarzać stare receptury. Dziś dopracowaliśmy sie rodzinnej marki "Bocer". Wyroby nasze cechują się wyjątkowym polskim smakiem, wyśmienitą jakością.

Realizacja: WB NET